pátek 23. prosince 2011

Rozhovor s Ceady - thelifeofceady.blogspot.com

1)     Takže první otázka bude asi pořád stejná… Věk a jméno, prosím??? J
V bloggové sféře jsem známá jako Ceady. A zanedlouho  oslavím devatenáctiny. (jen podotknu… Jmenujese Eva


2)    Proč sis založila blog, bylo to za nějakým účelem nebo z nudy?
Z obou důvodů. Samozřejmě, že k tomu vedla dlouhá chvíle, ale také chuť prezentovat se mezi ostatními a chuť poznat nové lidi


3)Už jsi měla nějaké úspěchy s blogem?
Co se týká spoluprací, tak ano, ale jednalo se spíše o jednorázové akce. Nejvíce ale jako úspěch beru to, že mě čas od času v Praze osloví některá z mých čtenářek. Přestože bych se v tu danou chvíli zavrtala pod zem, protože vždy zrudnu.


4)Zaujmi nás a pozvi nás na blog na něco úplně originálního, co jiný nemá!!!
Jiný blog nemá mě, zrzavou holku, která píše svoje stránky často ve smyslu deníku, neopomíjí spousty recenzí na produkty, které mě nějak zaujaly a čas od času ukáže i jak vypadá v něčem novém.


5)O čem nejraději píšeš články?
Docela si mě zaskočila. Protože se mi před očima objevila myšlenka fotek z akcí. Ať už nákupů nebo jen pražské návštěvy a focení outfitů. A tak nemohu odpovědět přímo o čem píšu. Raději dávám přednost poutavějším fotografiím nežli samotnému rozsáhlému textu.


6)Kdo je tvůj blog vzor?
Určitě je to slečna z http://colourme.indiedays.com/, která prezentuje jak své outfity, tak fotky ze všedních dní, díky kterým mám možnost nakouknout i do jejího osobního života.


7)Taková osobní otázka, mě zajímá, takže se na ní ptám… Nemě la jsi někdy problém i když jsi byla malá s tvými zrzavými vlasy (jsou opravdu ZRZAVÉ!!!) 
To víš, že měla. Vždy se mi děti posmívaly. Naopak babičky a jejich kamarádky se nad mým kudrnatým zrzavým afrem naprosto rozplývaly a já nechápala proč. Ale více než barvu, se kterou jsem se smířila až nedávno, jsem prožívala v dětství to, jak mi holič stříhával vlasy na kluka, protože díky neuvěřitelným kudrlinám, byly absolutně nerozčesatelné. (Klidně doložím fotku). Tento stresový zážitek určitě ovlivní do budoucna mé patologické chování.

8)Tvoje opravdu NEJLEPŠÍ  vlastnost ( hlavně nedělej fóry :D )
Já a fóry? Nikdy :D … Nooo…  Tedy já nevím, co říct. Co třeba NEJHORŠÍ vlastnost? To bych se hned rozepsala. „po deseti minutách přemýšlení“ … Nic mě nenapadá.


9)Co tě v dalších dnech čeká? Máš nějaké Velké plány do budoucna?
Tak v následujících dnech mě čekají vánoční svátky, odhodlávání se k tomu, abych se pustila do maturitních příprav, protože už teď jsem ve skluzu. A Velké plány? Hmm… Nechala bych Ti poslechnout astrologa Baudyše, který o mně řekl, že budu mít kariéru jako (DOSLOVA) „prase“..Jako Fišer :D… Tak uvidíme, jestli se mi tento Véliký plán podaří. Jen aby to nebylo v nějakém erotickém baru :D.  Doufám, že tam to nedotáhnu.


10)Co tě v životě nejvíce překvapilo ( kladně i záporně)
To, že se najde spousta lidí, která mě nemá ráda i přesto, že neměli šanci poznat mě osobně. Myslela jsem si, že když jsem ke všem milá a usmívám se, tak by měli být na oplátku všichni přátelští. Ale opak je pravdou. Život není americká slaďárna s happy endem...


11)Tvůj nej. e-shop ( uděláme taky někomu reklamu :D )
Ty brďo :D… Asi bych měla napsat sponzorům, který z nich mi zaplatí za reklamu :D…  Vtípek!
Zrovna dnes jsem se bavila o tom, že je strašné, jak v Česku nikde není žádná kvalitní eshop.
Přitom i v Polsku jich mají spousty. A my za nimi neuvěřitelně zaostáváme.
A tak určitě nedám dopustit na http://www.havealooook.com/, kde najdete opravdu stylové hadříky.

A poslední otázka: Co by jsi nám chtěla říci, ale nikdo se tě na to nezeptal???
Přeju si světový mír. Američané konečně ukončili válku v Iráku. A že náš bývalý pan prezident Havel (ať odpočívá v pokoji) udělal i velký čin při svém odchodu, a to že si s sebou vzal vůdce Korejské lidově demokratické republiky Kim Čong-ila. Bylo dost smutné koukat se na nucený pláč (tedy spíše křik) Korejců. Jsem nakonec ráda, že žiju v Česku. 





  Ještě Ceady mi řekla... Musím to sem dát, protože mi to potěšilo!!! : "První rozhovor u kterého jsem se náramně bavila. Takže jen tak dál. A děkuji."

Tak doufám, že se Vám rozhovor i obrázek líbí a, že se budete těšit na další ( rozhovor  bude  s Joll)
Tak jestli se to nějaké blogerce líbilo a chce abych s ní také udělala rozhovor, ať mi napíše na email: l.krizova@seznam.cz ( nebo do komentáře, ale spíše na ten email... )

Lucy Kriz ( připravcuju i spoutu recenzí... chcete spíše na voňavky nebo makeupy, nebo všechno? :D )

5 komentářů:

  1. pěkný rozhovor,Ceady je skvělá! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, krásný rozhovor, Ceady mám moc ráda ;).

    OdpovědětVymazat
  3. oooh ona ma najuzasnejsie vlasy!:)








    ps pozyvam ta na giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezký rozhovor, taky už jsem měla tu čest :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, neboj tvůj rothovor nude též, ale chystám úplně nový a ten tvůj tam bude jako první :D
      Dám ti vědět až ho zveřejním!!!

      Vymazat