neděle 18. prosince 2011

Dotazník s Luckou- acupofstyle.com


1.     Kolik ti je let,  a jak se jmenuješ
Je mi devatenáct let a jmenuji se Lucie.
2. Co máš dnes na plánu ( zajímavého)
Dneska jsem do dvou ve škole, pak jdeme s Terkou natáčet pár záběrů do reportáže na FameTV a rovnou na pracovní schůzku, kde nám ty záběry trošku zkritizují. A večer bubu dodělávat něco do školy a balit na hory, kam odjíždím zítra :)).
3.  Co máš na blogování nejraději,  a proč.
Nejradši mám určitě komunikaci se čtenáři a poznávání nových lidí a to, že jsem si mohla vyzkoušet různé věci. Jasně, že mě ale baví i přidávání článků ;).
4.   Co máš z blogu ( věc, produkt), který jsi dostala zadarmo  - kolik, odkoho( z jaké stránky),  jakýho si nejvíce vážíš.
První spoluprácí, kterou jsem navázala, byla spolupráce s H&M, té jsem si asi vážila nejvíc, protože jsem si moc přála showroom navštívit. S nimi už teď ale bohužel nespolupracuji. Občas dostanu zajímavou nabídku ze zahraničních e-shopů nebo obchodů s kosmetikou a teď už se to začíná rozvíjet i v Čechách, tak uvidíme :)).
5.     Proč si myslíš, že jsi populární blogerka ( popravdě… žádnou skromnost!!!)
Myslím, že je to hlavně protože je můj styl nositelný, jednoduchý a může se s ním tak ztotožnit hodně čtenářek. Víc čtenářů mi také přibylo od doby co mám nový foťák a lepší fotky. A také možná proto, že se snaží pokrýt více témat, co mě zajímají.
6.     Jak sis plánovala budoucnost, nebo spíš mylsela sis, že si budeš takhle dobře dařit
Co se týče blogu, ze začátku to byla spíš taková sranda a zábava, než že bych něco plánovala.. Ale teď už o tom musím přemýšlet víc, články často vymýšlím i čtrnáct dní dopředu a doufám, že na nás čeká zajímavá společná budoucnost ;))!
7.     Tvůj nej. blog ( český i zahraniční)
Nemůžu říct jen jeden. Z českých je to Dania ( daniaonthestreet.com ), Beáta ( fashionpicanteria.blogspot.com ) a Bára ( tropicaponyclub.blogspot.com ) až že zahraničních 
Andy ( stylescrapbook.com ), Chiara ( theblondsalad.com ), Rumi ( fashiontoast.com ), Aimee ( songofstyle.com ) a Betty ( leblogdebetty.com ).
8.     Myslíš, že je s tebou zábava, a umíš někoho úmyslně znechutit a jak.
Já doufám, že je se mnou alespoň trochu zábava. Ale i když není, jsem často takový pako, že se všichni můžou smát alespoň mně :D. A úmyslně znechutit jsem ještě nikoho nezkoušela, ale pár způsobů mě napadá :D...
9.     Tvoje nej. barva, skupina, písnička, jídlo, zvíře, značka, osobnost, vlastnost
Červená, Red Hot Chili Peppers, Dani California ( a spooousta dalších!!!! ), těstoviny s kuřecím masem a špenátem a taky popcorn!!, panda, nemám oblíbenou značku, ani osobnost, pečlivost
10.      Co tě v životě nejvíce překvapilo ( myslím to kladně i záporně)
Kladně asi úspěch blogu ( doteď mívám pocit, že se mi to vše jen zdá :D ) a záporně mě vždycky překvapila hračka v kindervajíčku! :((
11.     Jak by jsi nám poradila ( začínajícím blogerkám), jak dosáhnout  toho cíle, že dostáváš nabídky, produkty, různý zajímavý nápady Zajímá mě to, jak si začala, a čím sis to udržela.
Pokud chcete spolupracovat s nějakou značkou, zjistěte si o ní nějaké informace a pište články, které myslíte, že by je mohly zaujmout. Outfity v jejich stylu, články o kosmetice atd.. Pak se určitě nestyďte a klidně je kontaktujte sami. Představte svůj blog a napište, proč by pro vás bylo zajímavé se značkou spolupracovat a klidně i jakou spolupráci máte na mysli. Takhle jsem začala já :)).

A poslední otázka: Co by jsi nám chtěla říci, ale nikdo se tě na to neptal???
Ha, tyjo, to jsi mě zaskočila :D. Nevííím...

Jsem moc ráda, že jsi se mnou byla trpělivá a doufám, že si to brala jako srandu a neee, jako hloupý dotazník :D

A to je to překvápko.... Ke každýmu rozhovoru přidám můj obrázek věnovaný tázané blogerce :D 




Tak doufám, že se Vám rozhovor i obrázek líbí a, že se budete těšit na další ( rozhovor další bude s Joll)
Tak jestli se to nějaké blogerce líbilo a chce abych s ní také udělala rozhovor, ať mi napíše na email: l.krizova@seznam.cz  ( nebo do komentáře, ale spíše na ten email... )








Tak se mějte a Veselé Vánoce!!!




Lucy Kriz

13 komentářů:

  1. super rozhovor :) Lucku mám moc ráda !

    OdpovědětVymazat
  2. Překvapení k Kindervajíčku :D Lucka je skvělá :)
    --
    zvu tě na mou giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. taky jsem se musela smát při této odpovědi i při paku... :D
    skvělá holka!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, taky bych ráda jela někam na hory :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je skvělej rozhovor! .) A Lucka je taky skvělá, její blog mám vážně ráda a pro mě je asi nejlepší z českých blogerek. Stejně tak Niky ;)
    - Díky za pozvání!!

    OdpovědětVymazat
  6. Lucka je vtipná a úžasná slečna. Pěkně jsi ji nakreslila.

    OdpovědětVymazat
  7. Joll burr... jollburrfashion.blogspot.com/

    :) myslela jsem ´, že ji všichni znáte :D

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkný,ale příště můžeš přidat i fotky. ;)

    OdpovědětVymazat