pátek 23. září 2011

výstava Glamour

Výstava Glamour se uskutečnila ještě o prázdinách v UPM.
BYla o tom jak se rozvíjí móda a vše kolem ní. Byla super, byly tam třeba šaty z hodně dávna ale také třeba z roku 2010... Uchvátily mě  šaty od Jakuba Polanky, byli jakoby savované, modré a kolem krku zlatá stuha!!! Fakt hezké. Fotky  nesjou mnou vyfocené, protože se tam sice smělo fotit ale bez blesku a to tam nebylo nic vidět takže jsem si tam koupila pohlednice na niž byli trochu znetvořené modely.

Jak se máte, chystáte se někam, na nějakou akci??? Řádi zase nějaká chřipka a já ji asi chytla no nic, zítra se chystám na tvoření s křišťálovou pryskyřicí, chcete vidět výysledky? :) Já sem je stejně dám :D
Tak pište komenty a nezapomínejte na Giveaway!!!

Glamour exhibition was held still during the holidays in UPM.

It was about how to develop fashion and everything around her. It was great, there must have been a lot of clothes from ancient times but also need the 2010 ... I was fascinated by James Polanka dress, as if they were savované, blue and gold ribbon around the neck! Really nice. Photos taken with nesjou me, because there were allowed to take pictures without flash and there was nothing to see there so I bought a postcard on which the models were a bit misshapen.



How are you, going somewhere, for some action?? We turn a flu and I grabbed her around no no, I'm going tomorrow to the formation of a crystalline resin, want to see results? :) I just give them here: D

So write commentaries and do not forget the Giveaway!




Tak zase někdy příště a co byste ode mě chtěly??? :)

LucyKriz

5 komentářů:

  1. Hezká výstava! :)
    Já se momentálně nikam nechystám.
    Co třeba příště nějaký článek o kosmetice? :)

    OdpovědětVymazat
  2. pekna vystava a tie modre saty su krasne:)

    OdpovědětVymazat
  3. tak o kosetice, zkusím ale nezaručuji něco extra přece jen mám heslo: příroda dělá divy... Ale někdy se jí přce jen musí pomoct :)
    opravdu modely fakt nádhera!!!

    OdpovědětVymazat
  4. super vystava, ty ruzove jsou moc krásné!:)
    PS: už beží giveaway? nemužu najít v žádném článku:(

    OdpovědětVymazat
  5. giveaway začne až tady bude 100 a více follow, vím budeto trvat ale výhra přece jen zato snad stojí :)

    http://lucykriz.blogspot.com/2011/08/chcete-giveaway.html

    OdpovědětVymazat